Oфис на НАП Сливен с нови банкови сметки от 1 септември

Приходната агенция съобщава на своя сайт важна информация за дружествата, регистрирани на територията на офис на НАП Сливен, както и за физическите лица с постоянен адрес на територията на община Сливен, а именно: от 1 септември всички плащания трябва да стават по нови банкови сметки.

От НАП напомнят, че в случай на превод по закритите банкови сметки, наредените средства ще бъдат върнати на платеца от неговия доставчик на платежни услуги.

Промяната на банковите сметки се налага поради прекратяване на договора за обслужване по желание на досегашната обслужваща банка.

От приходната агенция уведомяват задължените лица, че заради налагащата се промяна, както и за да се осигури безпроблемното преминаване към обслужване от новата финансова институция, в периода от 28.08.2017 г. до 01.09.2017 г. банковите гишета в офис на НАП Сливен няма да работят.

В съобщението относно офиса на НАП Сливен се допълва, че плащанията към настоящите сметки могат да се извършват от всеки доставчик на платежни услуги до крайния час за приемане на платежни нареждания за изпълнение през същия работен ден на 31 август 2017 година.

Повече информация за новите сметки ще бъдат публикувани на 1 септември на интернет страницата на НАП и в рубрика "Плащане".