За нас

КиК Инфо е специализиран счетоводен сайт - информационна платформа в сферата на данъците, счетоводството и осигуряването. През изминалите години сайтът се утвърди, като най-голямата онлайн общност на счетоводителите в България и социална мрежа за споделяне на професионални мнения, опит и препоръки от специалисти.

Проектът КиК Инфо е създаден и поддържан от Счетоводна Кантора К и К.

Счетоводна Кантора К и К е лидер в предоставянето на счетоводни и корпоративни услуги, обработка на заплати, данъчно обслужване и доверен партньор на редица български и международни клиенти. Компанията е член на Integra International, международна счетоводна организация с покритие в над 50 държави, с над 170 представителни офиса по света, в които работят над 2900 професионалисти.

Ние вярваме, че част от успешна ни стратегия е да споделяме с професионалната общност нашите ресурси, знания и опит, като по този начин отправяме предизвикателство и повишаваме нивото на счетоводното обслужване в България. Повече за Счетоводна Кантора К и К може да научите на корпоративния ни сайт www.kik-bg.com.

Нашите качествени услуги и продукти са лесни за разбиране и ползване, и винаги съобразени с актуалната нормативна база. Затова към днешна дата КиК Инфо има __FORUM_MEMBER_NUMBER__ регистрирани потребители. КиК Инфо е най-големият данъчно-счетоводен портал в България

Потребителите на КиК Инфо са счетоводители, счетоводни компании, управители на фирми, финансисти, мениджъри от различни нива, ТРЗ и HR специалисти, както и граждани, които лесно и удобно намират решения на своите счетоводни, данъчни и осигурителни въпроси при нас.

Контакти:

e-mail: office@kik-info.com, телефон: (02) 816 42 33

гр. София 1125, бул. Д-р Г. М. Димитров № 54, етаж 5

Електронен формуляр за обратна връзка с екипа на КиК Инфо. За безплатни консултации, относно Вашите данъци и осигуровки, моля използвайте Форума.

За платен абонамент в КиК Инфо
За реклама в сайта
Станете автор в КиК Инфо
Условия за ползване
За безплатни консултации използвайте Форума