Страници: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... 22
благодаря, ако успея да ги навия да ме освободят поради несправяне с работата, ще ползвам ли?

Здравейте, от 23,05 до 01,12,2014 г ме осигуряваха на 1639лв преди това 3 години в друга фирма на 455лв, в момента на 1245лв. Ако ме съкратят януари месец 2015г по мои груби изчисления би трябвало да получавам към 750 лв от бюрото по труда или греша?

мисля, че и за двете се отнася. Бих помолил, ако на някой му се занимава въпросният пример да го покаже с цифри, тъй като нещо не ми е много ясен :blink:

Като нерегистрирано лице, но нека другите да кажат, защото иначе няма да се признае ДДС-то и ще има даже и лихви

Здравейте, от няколко месеца съм в нова фирма, назначен на изпитателен срок и длъжност "счетоводител'. Тъй като срокът изтича,  ме накараха да попълня молба за преназначаване на длъжност "касиер-счетоводител". Освен, че парите за новата длъжност са доста по-малко, отново е на изпитателен срок. Интересува ме, това са сходни длъжности, могат ли да ме "слагат" отново на изпитателен срок? /попълнил съм въпросната молба с дата 08.12,2014г, Мога ли да имам претенции и ако да-какви. Благодаря :)

Здравейте, интересува ме дали има някакви особености при годишното приклЮчване на адвокатско дружество и ако може да ми споменете източници, тъй като не откривам нищо в нета. Благодаря :)

Не, не отговаря на условията, става въпрос за оптика и просто иска да плати по-малко. Посъветвах приятелката да пусне жалба в ИТ

Здравейте, работник е пуснал предизвестие за напускане, което изтича на 19.09. Работодателят му иска да промени работното му време, заради осигуровките и заплатата, съответн от 8ч на 4 часа. Служителят не е съгласен. Може ли шефът да промени обстоятелствата без съгласието на работника. Благодаря

Здравейте, от скоро работя с Микроинвест и в петък правих ревизия, но не ми остана време да обработя резултатите в програмата, та ме интересува ако утре ги нанеса в програмата, тя ще ми позволи ли да са с дата 29,08./последния работен ден/ или нещата ще се бъгнат, защото вече сме в нов месец? Моля, ако някой знае да ми каже. Благодаря

1.ДА
2.да
3.да според мен, но не на  100%

Да, благодаря :)

Здравейте, някой дали има бланка-искане за закупуване на актив-в случая микровълнова фурна, тъй като в нета не откривам?

Явно ще трябва да подам коригиращо, заради датата :noexpression: В новото само датата ли да оправя?

ИЗТЕГЛИХ програмката, но екран Въвеждане стои неактивен

не, от къде да го изтегля от НАП?

като влезна в НАП за попълване на уведомление по чл 62 ми изисква да кача някакъв файл? Това декл1 ли е?

Благодаря за отговорите, веднага се корегирам :smile1: :good:

Здравейте, днес си оформям документите за прекратяване на трудовото правоотношение и имам няколко въпроса:
 1. При оформяне на ТК дата на прекратяване пиша днешна?
 2. Във уведомлението към НАП също днешна дата?
3. В заповедта -считано от -утрешна дата?
4. Обезщетението за неизползвания отпуск на стр 26 в ТК?

Моля, ако има нещо, което пропускам да споделите и ако е от значение.... от утре ще бъда назначен на новото място? Благодаря!

а Д1 само за лицето или за всички-мисля за всички с код корекция

ТРЗ и Осигуряване » Д1 и Д6
#40, 20.05.2014, 13:47
Здравейте колеги, налага ми се да подам Д1 и Д6 в посока увеличение за периода от месец февруари насам само за едно лице. Може ли по ел.път и как точно се правят корекциите?

Страници: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... 22

Facebook група с над 20 000 членове!

Харесайте ни във Facebook