Катя Крънчева
Публикации: 1873 / 1270 / 9971
Счетоводни услуги
www.kik-bg.com

София Администратор на сайта

Добави в приятели
Offline Offline
Представяне:
Счетоводна Кантора К и К е основана през 1999 година от екип от счетоводни и данъчни специалисти. За това време компанията се отличи с динамично фирмено развитие, осигурявайки висококачествени счетоводни и корпоративни услуги, като създаде репутация на доверен и сигурен партньор на редица български и международни клиенти.

Компанията е член на Integra International, международна счетоводна организация с покритие в над 50 държави, с над 170 представителни офиса по света, в които работят над 2900 професионалисти. В България Счетоводна Кантора К и К е член на Асоциацията на счетоводителите и счетоводните предприятия (АССП).

Нашият екип е достатъчно голям, за да предоставя пълен набор от счетоводни услуги и достатъчно компактен и добре обучен, за да осигури конфиденциалност, индивидуално отношение и професионален съвет.

В офиса ни в София, разполагаме с база от 20 служители, както и с широк кръг от постоянни външни партньори в областта на одита, счетоводство, данъците и правото.

Ние предлагаме модерно и професионално счетоводно обслужване на български и международни компании чрез ефективни методи и процедури, които прилагаме за малки, средни и големи дружества.
Мото:
Счетоводна кантора К и К - качество и сигурност!

Facebook група с над 24 000 членове!

Харесайте ни във Facebook