OfflineКатя Крънчева
Публикации: 1959 / 1614 / 27281
София
Администратор на сайта
    Представяне:
    Счетоводна Кантора К и К е основана през 1999 година от екип от счетоводни и данъчни специалисти. За това време компанията се отличи с динамично фирмено развитие, осигурявайки висококачествени счетоводни и корпоративни услуги, като създаде репутация на доверен и сигурен партньор на редица български и международни клиенти.

    Компанията е член на Integra International, международна счетоводна организация с покритие в над 50 държави, с над 170 представителни офиса по света, в които работят над 2900 професионалисти. В България Счетоводна Кантора К и К е член на Асоциацията на счетоводителите и счетоводните предприятия (АССП).

    Ние вярваме, че чрез технология и оптимизация на работните процеси, постигаме оптимални цени и високо качество на професионалните услуги, които извършваме за нашите уважавани клиенти. Работим онлайн, но сме винаги на линия за съвет, справка или среща. Всеки наш клиент получава бърза и директна връзка с персонален счетоводител и консултиращ мениджър.

    Нашият екип е достатъчно голям, за да предоставя пълен набор от услуги, в същото време достатъчно компактен и добре обучен, за да осигури конфиденциалност, индивидуално отношение и съвет.