КиК Инфо
Публикации: 458 / 150 / 4614
www.kik-info.com
www.kik-info.com
Администратор на сайта

Добави в приятели
Offline Offline
Представяне:
КиК Инфо е специализиран счетоводен сайт - информационна платформа в сферата на данъците, счетоводството и осигуряването. През изминалите години сайтът се утвърди, като най-голямата онлайн общност на счетоводителите в България и социална мрежа за споделяне на професионални мнения, опит и препоръки от специалисти.

Проектът КиК Инфо е създаден и поддържан от Счетоводна Кантора К и К.

Счетоводна Кантора К и К е лидер в предоставянето на счетоводни и корпоративни услуги, обработка на заплати, данъчно обслужване и доверен партньор на редица български и международни клиенти. Компанията е член на Integra International, международна счетоводна организация с покритие в над 50 държави, с над 170 представителни офиса по света, в които работят над 2900 професионалисти.

Нашите качествени услуги и продукти са лесни за разбиране и ползване, и винаги съобразени с актуалната нормативна база. Затова към днешна дата КиК Инфо има над 120 000 регистрирани потребители. КиК Инфо е най-големият данъчно-счетоводен портал в България

Потребителите на КиК Инфо са счетоводители, счетоводни компании, управители на фирми, финансисти, мениджъри от различни нива, ТРЗ и HR специалисти, както и граждани, които лесно и удобно намират решения на своите счетоводни, данъчни и осигурителни въпроси при нас.
Мото:
Контакти: e-mail: office@kik-info.com,  телефон: (02) 816 42 33, гр. София 1125, бул. Д-р Г. М. Димитров № 54, етаж 5

Facebook група с над 24 000 членове!

Харесайте ни във Facebook