Калкулатори трудови договори

Калкулатор работна заплата Бруто – Нето Изчислява каква е чистата сума за получаване от служителя след приспадане на всички данъци и осигуровки. Генерира подробен фиш за заплати.

Калкулатор работна заплата Нето – Бруто Изчислява каква брутна заплата би следвало да се впише в трудовия договор, за да се получи желаната чиста сума за получаване. Генерира подробен фиш за заплати.

Калкулатор заплата и всички осигуровки Изчислява всички данъци и осигуровки свързани с работната заплата.

Калкулатор: Разходи за работодателя Изчислява цената на труда след въвеждане на договорената заплата. Генерира справка колко реално ще струва служителят на работодателя си.

Калкулатор трудов договор по чл.114 Този калкулатор се прилага за работниците и служителите, наети на работа при един или повече работодатели за не повече от 5 работни дни (40 часа) през календарния месец.

Калкулатор Сравни данъци и осигуровки на Самонает и EOOД Ако получавате доход от услуги от чужбина или България и се колебаете дали да регистрирате свое ЕООД, с осигуряване за Вас, като самоосигуряващо се лице или да се облагате, като физическо лице, което се осигурява, като самоосигуряващо се лице, то този калкулатор ще Ви помогне.

В момента тук са: 1 гост