ДДС - актуални въпроси и очаквани новости в ЗДДС от 1 януари 2020 г.

Време на провежданена 29.10.2019, с начален час 14:00-17:00
Място на провеждане хотел Holiday Inn - Пловдив (бул. Васил Левски 109)
виж на картата
Цена с ДДС150 BGN
Лектори / участницид-р Светлин Кръстанов
Програма
За семинара

Семинарът е насочен към счетоводители, финансови и данъчни специалисти от фирми, работещи в различни сектори на икономиката. Целта на семинара е да бъдат разгледани актуалните ДДС въпроси и очакваните новости в българското и европейското ДДС законодателство от 1 януари 2020 г.

Теми

1. Представяне на актуални ДДС казуси и въпроси от 2019 г., касаещи както специфични индустрии, така и по-широк кръг от фирми.

2. Новости в законодателството на ЕС по отношение на ДДС третирането на вътреобщностните доставки, които ще се прилагат и в България от 1 януари 2020 г.

3. Тенденции в решенията на Върховния Административен Съд по дела, касаещи общи и специфични ДДС въпроси за определени индустрии.

4. Избрана практика на НАП по ДДС казуси от 2019 г.

5. Преглед на скорошна практика на Съда на Европейския Съюз по ДДС дела, които са актуални за фирмите в България.
6. Очаквани изменения в ЗДДС от 1 януари 2020 г.

Лектор

Лектор на семинара е Светлин Кръстанов – доктор по икономика и данъчен консултант с 10 години опит в международните фирми PricewaterhauseCoopers (PwC) и Ernst & Young (EY) в България и чужбина. Бил е лектор на десетки данъчни семинари и обучения в Европа и Азия. Първият данъчен специлист от България поканен да преподавава в Международната данъчна академия на IBFD в Амстердам. Автор е на множество публикации в областта на данъчното облагане и данъчната политика. Освен това Светлин е и основател на Данъчна Академия ЕООД – дружеството специализирано в данъчни обучения и консултации.

Условия и цениЦена: 150 лева с ДДС
За записване за участие в семинара, можете да пишете на seminars@taxacademy.bg. Ще ви изпратим проформа фактура и в 5-дневен срок след получаване на плащането ще ви изпратим и оригинална фактура.

Повече информация за Данъчна Академия можете да получите на сайта www.taxacademy.bg
Публикувал семинараabv1
Организатор на семинараДанъчна Академия ЕООД
Телефон0899566277
Имейлseminars@taxacademy.bg
Сайтwww.taxacademy.bg
В категорияДанъци, Счетоводство
33 пъти