Писмо от НАП

19.07.2017, 11:07 2459 5

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


бонбонче

  • Публикации: 101 / 4
Днес получих това писмо то НАП /infocentert@nra.bg/  ,относно поучване - анкета!


Уважаеми данъкоплатци,
Каним Ви да участвате в кратък въпросник, администриран от НАП в сътрудничество с изследователи от Швейцарския федерален технологичен институт (ETH Zurich) и Центъра за европейски икономически изследвания.

Проучването ще Ви отнеме не повече от 10 минути. Ще Ви бъдат зададени няколко въпроса относно Вашето мнение за данъчното облагане в Република България.

Националната агенция за приходите си сътрудничи с научни изследователи с оглед подобряване на данъчната система в България.  Целта на въпросника е придобиване на информация относно нагласите, свързани с данъчното облагане в България, сред българските дружества.

Отговорите, които ще предоставите при попълване на въпросника ще бъдат напълно анонимни.  Никой  никога няма да разкрие самоличността Ви, нито идентичността на Вашето дружество, както и никой няма да може да свърже Вашите отговори в проучването с данните на Вашето дружество.   

С цел да гарантира Вашата анонимност, НАП, с настоящата покана, Ви изпраща линк към онлайн въпросника.  Съдействащите изследователи не познават нито електронните адреси, нито идентичността на което и да било дружество, поканено да участва в проучването. От друга страна, изследователите извършват администрирането на самия въпросник, като отговорите, дадени от дружествата във въпросника са видими само по анонимен начин за изследователите. 

Линкът, поместен по-долу, ще Ви пренасочи към онлайн проучване, до което НАП няма достъп.  В проучването няма въпроси относно самоличността Ви.  Това означава, че НАП не разполага с достъп до самото проучване и предоставените в него отговори, както и че изследователите нямат достъп до личните данни и електронните адреси на дружествата.  Това гарантира спазване на абсолютна поверителност, както и че никой не би могъл никога да проследи Вашите отговори.

Данните, получени от Вашите отговори ще бъдат използвани единствено за изследователски цели. 

Предварително благодарим за попълването на следния въпросник:

С уважение,

Александър Георгиев – заместник изпълнителен директор на НАП


marpan_64

  • Публикации: 5175 / 407
Re: писмо от НАП
Отговор 1 | 19.07.2017, 11:09
Този човек се е "скъсал" от работа тези дни. Колко мнооого писма е изпратил:)

Fenix42

  • Публикации: 122 / 20
Re: писмо от НАП
Отговор 2 | 19.07.2017, 12:34
Аз вчера получих това:

Уважаеми данъкоплатци,

Използвате ли публичен транспорт? Използвате ли пътищата и публични услуги като здравеопазването? Възползвате ли се от общественото образование? Тогава разбирате, че тези стоки и услуги изискват финансиране!
Желаем да направим плащането на данъци и осигурителни вноски възможно най-удобно за Вас. В тази връзка, бихме искали да Ви информираме за нашия сайт (www.nra.bg), където може да откриете повече информация относно данъците и задължителните осигурителни вноски.
Надяваме се да намерите сайта ни за полезен!
Бихме искали да Ви напомним също, че плащането на данъци и задължителни осигурителни вноски е граждански дълг. Данъците и осигурителните вноски са необходими за поддържането и финансирането на публично предоставени стоки и услуги за Вас и за всички други в Република България.

С уважение,
Александър Георгиев – заместник изпълнителен директор на НАП


niki_n62

  • Публикации: 62 / 4
Re: писмо от НАП
Отговор 4 | 20.07.2017, 17:05
има и други писма. Че трябва да се пуска касов бон ако се плаща чрез постерминал или с карта.

Janѐ

  • Публикации: 179 / 17
Re: писмо от НАП
Отговор 5 | 14.09.2017, 09:26
Във връзка с разпратените писма, има ли някой, който е минал проверка?
Имам колебания относно една от справките, която искат и ако някой е имал скоро такава проверка, моля да ми пише

В момента тук са: 0 Потребители и 1 Гост


Facebook група

Харесайте ни във Facebook