Безплатен семинар на НАП „Данъци и осигуряване 2017“ (видео)

14.12.2016, 11:52 18667 3

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


КиК Инфо

  • Публикации: 463 / 157
  • www.kik-info.com
  • Администратор на сайта
НАП организира семинар, свързан с промените в данъчното и осигурително законодателство, които ще влязат в сила от 1 януари 2017 г.

Представени са най-новите законодателни решения в областта на данъчното законодателство и практиката по прилагането му, особеностите на данък „уикенд“ и перспективите пред електронните услуги на НАП.

В събитието участват Росен Иванов, директор на дирекция „Данъчно осигурителна методология“, водещи експерти по преки и косвени данъци и осигуряване и Росен Бъчваров, директор на дирекция „Комуникации и протокол“ в НАП.

Семинарът бе излъчен на живо на 15 декември от 10:00 до 16:30 ч. в канала на приходната агенция в YouTube. Видео можете да гледате и от тук.mimimibg

  • Публикации: 3 / 0
Защо не може да се гледа записа? Първо излиза съобщение, че трябва да си регистриранза да гледаш видеото, второ пише че видеото е частно?

Катя Крънчева

Имайте търпение. Това е линк от излъчването на живо. От НАП на място ми казаха, че предстои да пуснат записа по-късно. Веднага след това ще го публикуваме. Семинарът беше наистина много добър.

Катя Крънчева

Видеото със семинара вече е налично.

В момента тук са: 0 Потребители и 1 Гост


Facebook група с над 24 000 членове!

Харесайте ни във Facebook