Новите Национални счетоводни стандарти - 2016 с цялостен експертен коментар

08.02.2016, 17:54 11531 0

08.02.2016, 17:54
Публикации: 549 / 224
Администратор на сайта
Издателство "Български законник" съобщи, че излезе от печат най-новото му издание - "Национални счетоводни стандарти - 2016" с цялостен експертен коментар по всеки стандарт. Книгата съдържа актуализираните текстове с експертни коментари както към напълно новия стандарт за преминаване за първи път към НСС, така и към абсолютно всички останали стандарти. В пълен текст е публикувано и Постановление № 394 от 30.12.2015 г. за изменение и допълнение на НСФОМСП и примерен национален сметкоплан. Подробности за книгата може да откриете на www.zakonnik.bg/books.

На особено голям интерес се радва и другата текуща книга на издателството - "Новият закон за счетоводството - 2016" с цялостен експертен коментар на Иван Симов - д.е.с, регистриран одитор. Новият Закон за счетоводството и промените в ЗКПО се разглеждате и във видеозаписа на наскоро проведения счетоводен семинар с лектор Мина Димитрова. Във видеозаписа на семинара също може да открият отговори на въпросите, свързани с новите моменти и актуални проблеми по ЗДДС, разгледани от Мина Янкова, както и промените в осигурителното законодателство с лектор Аспасия Петкова. Семинара и книгите са включени и в промоционалният пакет „Всичко за счетоводството“, включващ впечатляващата бройка от 9 издания на изключително атрактивна цена. Заявки за книгата, семинара и промоционалния пакет се приемат на страница www.zakonnik.bg/abonament.

"Настолник на счетоводителя - 2016" и през тази година, с огромният си обем от справочна информация, ще бъде незаменим помощник на всеки счетоводител. Издателството препоръчва покупката на комплекта книга и интерактивен диск за компютър, за да се възползвате от пълният обем информация. Книгата вече се предлага за предварителна продажба, а отпечатването ѝ се очаква през месец март.

Издателството потвърди, че продължава практиката си напълно безплатно за своите абонати на периодични издания да приема конкретни въпроси и спешни счетоводни казуси, на които отговарят единствено доказани експерти и специалисти от съответната област.

За онези счетоводители, които не са ползвали изданията на Български законник, издателството дава възможност за тестови демо-достъп, с който в рамките на няколко дни безплатно ще може да четат всички материали. Заявката за безплатен достъп се попълва на адрес www.zakonnik.bg/demo, а паролата се предоставя по телефон от компетентни сътрудници, които могат да дадат насоки как да се възползвате в пълна степен от богатството от актуална информация.


PR съобщение от "Български законник" ЕООД
Пълен достъп в КиК Инфо
за 13.75 лв. без ДДС на месец при год. абонамент
По-бързо
По-удобно
По-сигурно*
Абонамент
Последни теми
Последно в Новини
Намери ни във Facebook
Харесай нашата страница
Facebook.com/KiKinfo
и се присъедини към
ПРОФЕСИОНАЛНА СЧЕТОВОДНА ОБЩНОСТ
най-голямата счетоводна група