Как работя по-добре?

15.02.2022, 12:56 7274 24

#20 | 15.02.2022, 12:56
Публикации: 668 / 83
на теб не ти ли мина и да се връщаш?
#21 | 31.03.2022, 13:42
Публикации: 1302 / 183
на теб не ти ли мина и да се връщаш?

В смисъл???  :smile1:
Ако не тук, то обясни на лични...
#22 | 31.03.2022, 16:45
Публикации: 668 / 83
Ами спря да отговаряш на въпроси във форума. Понеже не помня, какво беше станало - за това питам не ти ли мина, ако някой те е обидил. Пък си беше доста полезна.
#23 | 02.04.2022, 13:00
Публикации: 1302 / 183
Много мило, благодаря, че си забелязал.  :smile1:
И благодаря за оценката.
Не, никой не ме е обидил, за щастие, но наистина спрях или поне доста по-рядко се появявам.
Основната причина е липсата на време, а другата е нещо като "деформация" в самия форум и то в неприятна посока.
Преди, като се появеше щекотлив въпрос се получаваше дискусия. Влизаха колеги като Делфинчето, Хиксовете, Хрили, Нина, Марпан, моя милост и други и обменяхме опит, обсъждахме, опитвахме се да сме си полезни.  :smile1:
Много хора установиха, че даваме приложима информация и от мързел (да не четат документите) или обикновена некомпетентност решиха, че могат да ни ползват за нещо като лесно-достижими-консултанти.  :hmmm:
Задават се въпроси, които ако малко се поразровиш (не ти, за масовия потребител говоря) ще им намериш отговора. И се задават не като някакъв казус неразрешим, а за съвсем обикновени и ясни неща.
Делфинчето, Хиксовете и Марпан все още се изкушават да пишат, а аз - от време на време, колкото хора като тебе и тях, с които си общувам да не ме забравят.  :wink1:
Още веднъж благодаря за милите думи.





#24 | Вчера в 17:10
Публикации: 0 / 0
Здравейте,

Интересни въпроси, свързани с вашата компания и начина, по който работи. Разбирам вашето безпокойство относно класифицирането на прехвърлянето на дрехи като продажба от разстояние и необходимостта от регистрация в OSS.

Що се отнася до първия въпрос, изглежда, че имате сложна ситуация, която изисква внимателно разглеждане на правните аспекти. Дистанционните продажби обикновено се отнасят до продажби, които се извършват без физическото присъствие на продавача и купувача. Вашето описание на трансфери на дрехи и продажби в шоурум в Италия може да попада в това определение, но е важно да се консултирате с професионален адвокат или счетоводител по този въпрос, за да получите точно правно становище за вашата конкретна ситуация.

Преди имах собствен бизнес, но след като открих света на онлайн казина, започнах да печеля пари, като играя на мини игри. Изгодно е!

По втория въпрос, включването в OSS (Single Purchase Portal) може да е задължително за онлайн търговци и онлайн платформи, но е възможно да се изисква за дистанционни продажби, ако те бъдат внедрени.

Благодаря за споделянето и успех с проблемите на вашата компания!
Пълен достъп в КиК Инфо
за 13.75 лв. без ДДС на месец при год. абонамент
По-бързо
По-удобно
По-сигурно*
Абонамент
Последни теми
Последно в Новини
Намери ни във Facebook
Харесай нашата страница
Facebook.com/KiKinfo
и се присъедини към
ПРОФЕСИОНАЛНА СЧЕТОВОДНА ОБЩНОСТ
най-голямата счетоводна група