НОИ напомня за заявления във връзка със затворените банки КТБ и Креди Агрикол

06.08.2014, 17:12 3245 0

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


КиК Инфо

  • Публикации: 456 / 145
  • www.kik-info.com
  • Администратор на сайта
За промяна на банкова сметка е необходимо лицата да подават заявление до териториалното поделение на института.

НОИ продължава да приема заявления за промяна на платеца за всички свои клиенти, които имат представени в НОИ сметки за изплащане на пенсии и обезщетения за болест, майчинство и безработица по банкова сметка в "Корпоративна търговска банка" АД и "Креди Агрикол България" ЕАД, съобщиха от НОИ.

НОИ отново напомня, че за промяна на банкова сметка е необходимо лицата да подават заявление до териториалното поделение на института, което изплаща пенсията им, заедно с копие от новата банкова сметка на титуляра.

Лицата, които желаят да получават пенсията си чрез пощенска станция, следва да подадат в съответното териториално поделение на НОИ заявление за изплащане на пенсията, като представят лична карта или удостоверение за регистрация по настоящ адрес.
За лицата, получаващи обезщетения за болест, майчинство и безработица в двете банки, НОИ ще продължи да прилага процедура за приемане на заявленията им, освен чрез работодателя, и лично.

Клиентите могат да подадат декларация за промяна на банкова сметка директно в съответното териториално поделение на НОИ.

В момента тук са: 0 Потребители и 1 Гост


Facebook група с над 20 000 членове!

Харесайте ни във Facebook