какъв ще е процента на данъка
Здравейте! Искам да попитам, ако продам половината от активите си на др фирма чрез вливане или там каквото се нарича, какъв данък ще платя на получената сума, и след това как мога да разполагам с парите, като купувача ще има 51 %, как сам ще мога да разполагам с парите от продадените от мен активи. Какви са рисковете, ако слея фирмата си с др. или облагите, ако продам половината от фирмата си.
може ли да ми изпратите шаблон на mail: m__hristova@abv.bg, mail-a е с две долни черти
много моля за съвет, мн ми е спешно
Здравейте! Мн спешно ми е нужен някакъв образец на договор за мед.обслужване на шофьори в транспортна служба. Или консултация какъв документ подготвяте за тази услуга, с доктора, който ще ни подпечатва пътните листове. Предварително благодаря.
Ок, като няма годините, когато ги навърши ли ще може да се пенсионира
дайте мнение моля Ви
Имам едно питане! Как стои въпроса за пенсиониране на мъж, който има 14г. Iк. - в полицията, 10 год. управител на фирма, 3г. и 6м. в Горско стопанство! Мъжа е на 51г.
само ще бъде назначена
Сега ако се назначи на 310лв за следващите 9 месеца преди раждането, колко майчинство ще взима.
А сега може ли да се назначи три месеца назад и след това 9-те месеца, и на колко пари, има ли смисъл да е на по - голяма осигуровка.
Има, но последните 4 год е безработна, няма никакви осиг. освен здравни
Моля за вашето мнение! Моя приятелка е бременна , но няма никакви осигуровки от 4 год. Предполагам живот и здраве ще получава соц.майчинство. Има ли смисъл сега да се назначи в някоя фирма, за тези 9 месеца. Или има ли възможност със задна дата да се осигури. Какво да направи! Благодаря предварително!
Моля за помощ!!! Споделете къде да прочета
Здравейте! Моля някои с пресно инфо да сподели изисквания за отваряне на фризиорски салон с кът за маникюр и педикюр!!!
моля за подвърждение
Един малко глупав впр. При фактуриране на продажба на стока на политическа партия, трябва да си начисля 20 % ставка ДДС. Няма значение, че е политическа партия???
Точно така и аз мисля Делфин просто исках да чуя и др мнение все пак съм новобранец