Аз не мисля, че има законова пречка, договорът да бъде сключен за 7 месеца със срок на изпитване 6 месеца.
Основанието обаче за сключване е по чл. 68, ал. 1, т. 1, във връзка с чл. 70, ал. 1 от КТ.

Интересното е, че в книгата "Трудови отношения" с 7-8 автора го пише обратното : основание чл.70 във връзка с чл.67 или други

Благодаря !
Здравейте,
Бихте ли споделили мнение, дали мога да сключа договор със служител на основание чл.70 ал.1 във връзка с чл.68 ал.1 т.1 за срок от 7 месеца и със срок на изпитване от 6 месеца????

Благодаря!
Има право на 20 дни за година или съответно по 1.66 дни за месец, независимо дали е на 2, 4 или 8 часов работен ден.
Здравейте,
Някой може ли да ми каже каква е процедурата на преминаване от ДДС на патент? Фирмата е ЕТ и дейността в момента е продажба на крушки и батерии. Преди известно време/2-3 месеца/ е била освен това и с магазин за цигари и алкохол и т.н.
Здравейте ,
Някой може ли да ми каже освен Приложение 15, какво друго трябва да се представи в НОИ , относно болничните и в какви срокове?
Има ли някъкъв нов софтуер?

Благодаря!
Здравейте,

Някой може ли да ми каже, при промяна на името на фирмата ,без да се сменят ЕИК,адреса и МОЛ , дали трябва да пускам допълнителни споразумения на служителите с новото име на фирмата?
Според мен е редно в месеца в който ти е дошъл запора да започнат да се правят удръжки.
Здравейте,
Имам служител който напуска и трябва да му изплатя обезщетение по чл.224. Проблемът е в това че е работил 13 години във фирмата и никога не си е пускал отпуска. За колко години трябва да му изплатя обезщетение?