За един наем , то е декларация 55, то е служебна бележка, то е ГДД, сметка за изплатена сума, още нещо няма ли да измислят :blink:
Тази декларация не е ли само за договорни отношение с чуждестранни физически лица? :hmmm:
Здравейте, аз също направих справка за задълженията на ЕТ  и се оказа ,че имам задължения още от 2005г., 2006 и т. н. Сумите не са големи около 1лв. /но за различни данъци и  са се натрупали/,като  до тази година са станали 400лв. Имам следния въпрос.
1.Мога ли да се възползвам от давностния срок /5 години/?
2.Ако да, какво трябва да направя?
3.И какво ще стане ако преведа парите за осигуровки, а те ги приспаднат за старите задължения?
Благодаря предварително :smile1:
Здравейте и ЧНГ!
Да Ви попитам, през този месец януари, се плащат осигуровките за декември 2012. Платежните по кой модел трябва да бъдат? Благодаря Ви предварително. :smile1:
Здравейте!
Имам следния въпрос. Наемодател съм и трябва да подам тази сметка и сл.бележка. Това са 2 бланки по 12 месеца и отделно копие на платежните /за тях не съм сигурна/стават 36 листа.Помещението което давам под наем е закупено по време на брака.Трябва ли и съпруга ми да подаде същите бумаги? Още 36 листа и всичко това с годишната декларация за физическите лица ще станат 100 листа.Истина ли е това и какво ще ме посъветвате по въпроса.Благодаря Ви предварително :smile1: