Здравейте!
Нали няма проблем да бъде сключен трудов договор по чл.111 от КТ, във връзка с чл.70, ал. 1 - в полза на работодателя /става дума за багерист на 2 часа/?
Териториално поделение на Националния осигурителен институт / ТП на НОИ /. http://www.noi.bg/forusers/procedures/245-procosigknijka
Благодаря! :flowers:
Сърдечно ти благодаря! :give_rose:
Хубав и спокоен ден ти желая!  :smile1:
Нещо бъркате. Не се получава един и същ.
Здравейте!
Как се определя срокът на износване на безплатното работно облекло? Интересува ме какъв е той за обувки и дрехи в строителството? Моля колеги, които са в този бранш за помощ! :smile1:
Дано това Ви помогне да се ориентирате: http://qwerty1/1335-otpuski/
Ами при трудов стаж 1 м и 10 дни - според мен са 2 дни отпуск.
Да. Имаме издадени на нас такива фактури със стоки на български, а други артикули на чужд език.
Благодаря!  :yes3:  И аз така си мислех, но в разни форуми се зачетох и съвсем се оплетох. Леле........, даже и го римувах. :smile1:
Здравейте! Полагащият се 30 дневен неплатен отпуск, който се признава за трудов и осигурителен стаж, изчислява ли се пропорционално на отработените месеци в предприятието като платения отпуск? Лицето "Х" постъпва на работа на 01.04.2013 г. . Колко дни неплатен отпуск му се полага до края на 2013 г?
Много сложен казус, особено за разискване в петък следобед.
А Вие официално, имахте ли това тяхно решение черно на бяло?
Само да Ви добавя, че в моя случай освен определената месечна издръжка има и такава натрупана за минало време. Направо ужас. Като разпратя писма до съдиите и получа отговори от тях, ще ви споделя резултата.
Ох, благодаря Ви! Исках да съм сигурна, че това ми идва малко в повече. Ами как ще разпределям сумите по другите два запора, когато трябва да ги внасям? На кого колко да преведа?
Аха, значи и издръжката е след  приспадането. И още нещо да попитам, ако лицето получава след приспадане на осиг. и данъци под 250 лв., удържа ли се пак?

Имущество, подлежащо на принудително изпълнение

Скрит текст :
Скрит текст :
Ами.... Нали запора за издръжка е на първо място /превежда се изцяло/. После като приспадна осигуровките и данъците, според сумата за получаване си удържам каквото трябва. Нали е така?