БЛАГОДАРЯ, а кода ЗА КОНСУЛТАЦИИ, ПРОИЗВОДСТВО, УСЛУГИ, УСЛУГИ ПО ИЗМИВАНЕ И ПОЧИСТВАНЕ НА ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА, ТЪРГОВИЯ С ПРЕПАРАТИ ЗА ИЗМИВАНЕ И ПОЧИСТВАНЕ НА ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА, И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА. Kaкъв е, че не го откривам в НКИД
Здравейте, ако дадено ООД за миналата година не е извършвало дейност, освен данъчната декларация подава ли се ГОД???????? И ако-да, празен ли е отчета???????
благодаря :flowers:
Когато за месец Януари е подадена Д1, и днес трябва да коригирам/тоест да доначисля данък/ на един от служителите, записвам и подавам данните с код корекция само на служителя или на всички на ново и неговото с к К :hmmm:
Благодаря колежке и аз го четох чл 68, но той не дава отговор на въпроса ми. Стигнах до извода, че при скл договор на осн чл 68, ал 1, във връзка с чл 70 ал1, след изтичането му може да се сключи срочен договор със срок за изпитване по чл70, нали така?
Имам колежки, с които ф-та ни е сключила трудов договор с основание чл 68,ал1,т1. Може ли след изтичане на срока, да се сключи нов срочен ТД за същата длъжност
Здравейте, някой може ли да ми качи или пусне линк за ГОД 2012 в XLS/ексел/ формат. Благодаря :smile1:
Здравейте колеги :wave: Имам едно некоректно салдо, което си го "влачим" години наред, а именно по сметка Други дебитори. Бивша колежка е използвала сметката, като сме плащали наем/вместо с-ка други кредитори е използвала други дебитори/ и стои с дебитно салдо-все едно някой на нас ни дължи пари. /498/503 като сме плащали наема/. Как да поправя нещата??????
Благодаря, но беше спешно и като самостоятелен документ го прикачих с такса 15лв
Здравейте, някой дали знае как може да променя адреса за кореспонденция в Търговския регистър без да променяме данъчната регистрация, т.е адресът на управление?
Прикачен файл, мисля ще ви бъде от полза
До колкото може да се плати  :lol:
А ако пусна коригиращи за Д1 и Д6 и до края на февруари както е упоменато в становището??????
В моя случай след прочит на становището-нищо не мога да направя :(
Благодаря, сега ще го принтна и прочета :)
Да, знам че не е правилно, но доста често ни се случва, защото осигуровките на шефовете са големи, а този месец предпочетохме на стажантите да платиме, а аз и шефовете без осигуровки и заплати да останем.
Чудя се, когато в Д6 са 2 колони, първата всичко сме платили/на някои колеги внесохме и платихме и осигуровки и заплати/, във втората колона са тези неплатените и при подаване на информацията съм писал брой декларации Д6-1, да не би за това да не са взели в предвид втората колона????????
Делфинче, показал съм ги в Д1 И Д6, /с код 5  и без данък/ а пише : НЯМА ЗАДЪЛЖЕНИЯ??????
Още на 25,02 съм я подал, нали срока е до 25 за подаването и за внасянето??????