о,к благодаря, цената без ддс :)
Нямаме други материали, занимаваме се с услуги, горивото ни е единствения материал
Ползваме данъчен кредит, забравих да отбележа
Здравейте, нещо зациклих и се чудя дали не се омотах. Как се изписва гориво, тоест коя цена взимаме при изписването : данъчната основа/при фактурирането/ или цената, която се получава след начисляване на ддс/ интересуваме цена за литър-калкулация при изписването?/ Благодаря :question:
благодаря
Здравейте, когато сме плащали суми по ГД за месец август/работено, ние сме платили в септември,  задължение за удържане и внасяне на ддфл-то има възложителя, нали?
 -183918,42   до този момент и май така ще остане
извинявам се, ама друг калкулатор сте ми пуснали
Здравейте, винаги ползвам калкулаторите на сайта, но този път нещо се затруднявам. Приходите ни са 596869,14  а разходите 780 787,56 счетоводна печалба/загуба -183918,42    внесли сме през годината 3 вноски от по 1521,43 лв корпоративни авансови вноски или общо 4564,29лв. Каква сума сега трябва да декларирам, за намаляване на вноските?
о,к благодаря, ще изчислявам утре, а срока за корекции е понеделник нали?
Здравейте, на 15.10.2013 съм внеъл тримесечната авансова вноска за корпоративния данък за третото тримесечие, това значи че утре/или в понеделник нищо не внасям и не декларирам или ?????? :hmmm:
здравейте, бих искал да ми се разяснят 2 въпроса:

1, Отпускане на заем от ЮЛ на ЮЛ. Ред, начин и т.н, какво се случва, ако ЮЛ не го върне на ЮЛ и съответно данъци и осчетоводяване и
2, Същите въпроси, но ЮЛ отпуска заем на физическо лице   
Здравейте, ние сме българско ЕООД, регистр. по ДДС. Занимаваме се с извършване на услуги Ай ти консултантски. Ще работим с доставчик, който е фирма във великобритания и също е регистриран по ДДС. Интересува ме, когато ни издава фактура Английската фирма, ще трябва ли да си самоначисляваме и внасяме ДДС или не. Какъв е режимът на облагане.
в посочения линк не намирам отговор на зададения ми въпрос.
Здравейте, ние сме ЮЛ и всеки месец плащаме наем на физическо лице. Принципно, трябва на всяко тримесечие да внасяме данък наема, но аз го внясям ежемесечно, в това число и за октомври месец внесох. Питането ми е, тъй като днес ще плащам наема за ноември, трябва ли пак да го внеса или за 4-тото тримесечие не се внася от наемодателя?
 Здравейте,интересува ме, ддфл-то, което съм удържал и внесъл за 7,8 и 9 месец по ГД го показвам в декларацията, но имам 2 ГД, по които съм платил в Октомври месец, нищо че са работили 8 и 9 месец. Тоест, нищо не съм уддържал. Трябва ли тогава нещо да се декларира-аз мисля, че не, но не съм сигурен?
Здравейте, в петък при подаването на Д6, НАП са ми я отхвърлили-броя на декларациите от файла не отговаря на декларираните в придружителното писмо. Д6 съм попълнил в три колони: 1 за м юли и още 2 за месец август, писал съм, че подавам 3 броя. Един брой ли трябва да пиша или колко?