Ok, благодаря. Днес бях в бюрото и човека там потвърди че ако те освободят по член 331 и се регистрираш в нои, получаваш 9 лева на ден или около 200 лева на месец, 4 месеца.

Не казвам че съм измамник, напуснах набързо, по скоро от фирмата не ми казаха за това и сега вече е късно защото няма как да се предпише заповед с задна дата и по друг член а и отношенията ни не са много добри.
Благодаря!
"Ако мислите да го правите, не се регистрирайте сега на борсата....", малко се обърках - аз имам 3 и половина години но ме освободиха миналата седмица с 4-те заплати в фирмата А,  вече съм безработен. Ако започна работа в друга фирма Б. примерно 1 месец от напускане в А, това че имам "дупка" има ли значение? И само трябва да се регистрирам при започване в Б в бюрото ли? Защото не съм ги уведомил че изобщо съм почвал работа в А.....
Здравейте.
Имам повече от 3 години и съм освободен по член 331 (4 заплати). Но преди 5 години ползвах обещетенията за безработица (9 месеца) . Сега не си спомням но имам вече книжка и не се регистрирах отново в НОИ като започвах работа (преди 4-5 години) и то два пъти. Тоест не съм ги уведомявал писмено като започнах работа. Това дали е фатално? Ако сега се регистрирам в Бюрото по труда ще получа ли нещо?

Мога ли да започна работа някъде другаде и след това ако вече ме съкратят да получа обещетенията?