Български законник
Публикации: 671 / 38 / 3165
www.zakonnik.net
www.zakonnik.net

София Редовен потребител

Добави в приятели
Offline Offline
Представяне:
"Български законник" и нейният екип от специалисти от 1992 г. насам градят традиции в издаването на професионално ориентирана литература и разработването на софтуер за счетоводители.

Списание "Български законник" е месечното издание за счетоводна, данъчна и осигурителна практика. То представя актуалните промени в законодателството и пълните текстове на нормативните актове, експертни тълкувания и коментари, решенията на Върховния касационен съд и Върховния административен съд. С особен интерес се четат казусите от областта на търговското право, счетоводната и данъчната практика и счетоводство на бюджетните предприятия, въпроси на финансовия контрол, трудовите и осигурителни правоотношения, митническите промени.

Вестник "Седмичен законник" е единственият седмичник сред счетоводните издания. Вестникът представя актуални въпроси, отговори и коментари, последните приети закони и подзаконови нормативни актове, както и така ценените от нашите читатели отговори на спешни въпроси в областта на счетоводството, данъците, осигуряването, трудовото право, вещното и търговското право, митниците.
Мото:
Български законник и Експертис www.zakonnik.net

Facebook група с над 24 000 членове!

Харесайте ни във Facebook