Здравейте , къде може да се намери новата версия на декларация по чл. 15 от ЗЗБУТ / 2.14.0.0 /
 :ok: 310 от 01.01.2013 г.
да а аз ги оставям в банката и те ми вземат по 0.50 и такса на платежно за сметката 6 лв. дано и Новата година  да е така. Благодаря на Всички ВИ и Весели празници
общо взето така се получава нещо като счетоводна къща / т.е. ако се внасят на каса   платежните към НАП са 10 лв. на месец, а през моята сметка са - 2,5 лв. /    ВЪПРОСА Е ДАЛИ ТАЗИ СУМА КОЯТО СЕ ВНАСЯ  И  С  НЕЯ СЕ ЗАПЛАЩАТ ОСИГУРОВКИТЕ НА ФИРМА "Х" СЕ  СЧИТАТ  ЗА  ОБОРОТ НА ФИРМАТА МИ ???
общо взето така се получава нещо като счетоводна къща / т.е. ако се внасят на каса   платежните към НАП са 10 лв. на месец, а през моята сметка са - 2,5 лв. /    ВЪПРОСА Е ДАЛИ ТАЗИ СУМА КОЯТО СЕ ВНАСЯ  И  С  НЕЯ СЕ ЗАПЛАЩАТ ОСИГУРОВКИТЕ НА ФИРМА "Х" СЕ  СЧИТА ЗА  ОБОРОТ НА ФИРМАТА МИ ???
за договора: той гласи,че ме наема за сума от 5 лв. месечно да нареждам /превеждам/  през моята банкова сметка  осигуровките на фирма "Х" ;  въпроса ми е дали тези сума / 578 лв./ която превеждам се счита за оборот на моята фирма  а / 5 лв./ си е приход за който ще  си платя данък
аз получавам сумата на ръка от фирма "Х" и ги внасям в сметката на моята фирма   с платежни нареждания ги препращам  в сметките на НАП  за дължимите осигуровки на фирма "Х"
Собственик съм на ЕТ , имам банкова сметна през която минават само платежните за осигуровките на фирмата ми. С договор за услуга с друга фирма "Х" за превод на осигуровките през моята банкова сметка в НАП : Имам следното питане: Сумата която ми дават от фирмата "Х" за осигуровките /  общо 578 лв. и внасям към НАП  578  за ДОО, ДЗПО, ТЗПБ, ЗОК и ДОД на същата фирма "Х" /  влиза ли като ОБОРОТ на моята фирмата от банковата сметка  или само дохода от договора за услугата е като печалба на моето ЕТ.