Чудо!  :good:Предложение 1 от т.8.1 вече е направено.
Не видях да имаме предложение при едновременно подаване на Д1 и Д6 да се подписват с един подпис а не за всяка декларация поотделно
Искат всичко да приключи в стария период. Издайте документа със стара дата.
  дали контрагента ще може да ползва данъчния кредит ако издам документите със стара
дата, а му  дам сега протокола и новата фактура. И фактурата евентуално , щом ще е със стара дата трябва да е от друг кочан....
Издавате с днешна дата и ги отразявате в дневниците за текущия месец (03.2022)
Имам покана от НАп за корекция на стария период и трябва да бъде отразено в стария период (когато е издадена грешната фактура) - заради това ме притеснява днесшната дата. Все едно в стария период ще подавам документи с бъдеща дата.
Здравейте,
трябва да анулирам фактура от мин. година и да я издам отново - с грешно начислено ДДС е. Интересува ме с каква дата трябва да издам протокола и новата фактура. Трябва да ги въведа в дневника за миналата година и да ги подам отново в НАП, а ще ги издавам сега.
Търсих из форумите но относно датата на документите нищо не пише.
При подаване на СД по ДДС системата дава НЕФАТАЛНА грешка:
РЕД 1: Невалиден идентификационнен номер на контрагент

Номера е на нерегистрирано по ЗДДС лице и е попълнен в дневника за покупки като фактура без право на данъчен кредит - всеки месец до сега има доставки от този контрагент, но системата не е давала такава грешка?
Да не се въвеждат по различен начин доставките от нерегистрирани лица от този месец?
 
Някой да е плащал през сайта на ТР да каже как става?
Направих рег в сайта на ТР, после обаче ме препраща към изи пей - и там имам регистрация, но няма как да го тествам без да подам отчет и да ми излезе "плати по ел път"
когато изчислявате обезщетението каква база вземате за този месец, с отработени 10 дни - брутото / реалните раб. дни за този месец или на 21?
напр септември има 19 р дни на 19 ли ще деля заплатата или на 21 - което е средно за годината?