Е, никакво ли щатно нямате!? Някаква утвърдена структура... как доказвате пред контролен орган численост, състав, вид труд, длъжности... Сами ако си го правите - просто си го променете (има и там едни прцедурки за съгласуване с представителите на колектива и синдикатите). Тук въпросът за "спускането" бе повече да напомни, че ако друг ви утвърждава структурата и числеността трябва да го заявите и докажете като необходимо това ново работно място... А както си назначавате цял цех стругари нищо не ви ограничава да си назначите и 3 технически изпълнителя, секретаря или от каквото имате там нужда...
Частната детска градина да не е на НПО, че да се регулира по някакви си собствени трудово-правни норми?! Клас по няколко договора - до изпълване на нормалната продължителност - 8 ч. на ден. Отпуск - пропорционално на времето, което би се зачело за трудов стаж.
да - аз това изобщо не го и коментирам... то си е казано "изпитателен СРОК" - т.е. от дата до дата този в чиято полза е може да се възползва... какво има да се правят тълкувания... (известен съм мисля, че там където има тълкувателен елемент съм склонен и аз да споря, но тук случаят не е такъв).
Данните в питането Ви не дават категорична информация, че имате извънреден труд, а само, че имате такова лично тълкувание за събитията!
А що касае минимална заплата за дотоваряне в ТД- търсете си я в КТД (браншови и клубен) или във вътрешните правила на работодателя!
НКДП  - Единична група 3421 - Атлети и състезатели
 http://www.mlsp.government.bg/class1/store/viewItem.asp?idProduct=824

КИД   -  93.19 Други дейности в областта на спорта
http://www.kik-info.com/useful_info/kid2008.php?alphabet=%D0%A1

МОД по КИД    - ред 77 - 340,00 лв (от к. 3 - Техници и приложни специалисти)
http://www.mlsp.government.bg/class1/store/docs/MOD_2014.htm
В трудовият Ви договор е посочено, че сте на 8 часов работен ден т.е. на нормалната продължителност, а не та 4-часов или друг договор. Това не означава, че сте се договорили за едно сменен режим на работа. Според вътрешните правила работното Ви място е на СИРВ (сумарно изчисляване на работното време) и трябва да видите (пак според тях) с какъв период на зануляване е графикът за вашият магазин. Според правилата на СИРВ работодателя одобрява графикът за работа за целият период на зануляване. Допуска се в отделните месеци да има повече или по-малко часове от месечният норматив. Не се допуска нарушаване на правилата за между сменни и между седмични почивки. Също така се следи да не се превиши седмичната норма за нощен труд. Извънреден е трудът само, ако общо в края на периода за зануляване е превишен общият сбор на месечните нормативи за работно време (раб.дни*8ч) като изчислението се прави след като нощните часове са преизчислени и приравнени на дневни с коефициент 1,14. Едва тогава се заплаща този труд и не може да бъде вече компенсиран по друг начин. Що касае поканата за обяснение по процедура за налагане на дисциплинарно наказание - това е между Вас и работодателя. Работодателя може да определи лице или комисия за проучване на нарушението, но в крайна сметка само той може да подпише заповедта за наказанието.
Трябва да има прекъсване на осигуряването. В този смисъл и 1 ден е факт за такова. Към момента на подаване на документите не е нужно да е с прекратени трудови отношения. Можете да я назначите от 11.07.
http://lex.bg/laws/ldoc/-551236607


чл.2, ал.(1) и чл. 6, ал.(1) дават отговора на въпроса Ви.

- за текущи вписвания - упълномощено от работодателя лице, за извеждане /приключване/ на трудовия стаж - лично гл.счетоводител и работодател ... вижте кой на кого е работодател в структурата Ви... дали шефа на фирмата или ако сте клон - шефа на клона... и т.н.
Детските градини в този период към кого са били - към общината директно или към училищният инспекторат ако са били подчинени на т.н. "Просвета"? Чий печат заверява редовете по вписванията? Влезте в страницата на НОИ и вижте с какви документи се кандидатства пред работодателя за УП. Пуснете официално заявление пред администрацията приемник на тази от печата, да ви бъде издаден такъв и такъв д-т като приложите сканираното копие със заверка "Вярно с оригинала". Като ги внасяте носете и самият оригинал т.к. тази забележка може да се постави само от две лица - това, което конкретно е правило копието или приемащото лице, след сверка с оригинала. По този начин към издаденото копие ще имат първичен документ. УП-то ще съдържа данни само описани в книжката и няма да могат да издадат, ако има пропуснат период неописан там. Предварително направете една консултация и с ИТ или направо им пратете писмено запитване от името на работника като копие от отговора приложете към заявлението. ... Няма как да се твърди, че ТК не е документ и, че данните в нея не са показателни стига да са заверявани текущо....
По метода на броенето трудовият стаж наистина излиза 6м.20д., но по методът/формулата/  на изчислението и 6м. 19д. е верен. Осигурителният стаж явно също го брои по работни дни и т.к.   от 12.12 до 31.12.2013 са 11 работните - най-вероятно за това така ви ги е посочила програмата.
Ами презаверете само описаният стаж в ТК на УП-3... например и впишете, че данните са взети не от ведомостите, а от други документи съдържащи достатъчно информация. Дано няма поправки върху описаните периоди и да имат заверка с печат текущите редове - сканирайте си я все пак тази страница...
Удостоверение в свободна форма, с което всяко юридическо лице удостоверява факти пред трето лице - аз така чета закона т.к. като го прилага съдът също така го прави. УП-2 щом е документ за пенсиониране би следвало да се поиска при задействана такава процедура. Той за това е и оставен сега на последно място като източник да информация за ос. доход главно при оспорване на данните в регистъра.
КСО
чл. 5 (7) (Предишна ал. 6, доп. - ДВ, бр. 67 от 2003 г., изм. - ДВ, бр. 38 от 2005 г.) Осигурителят е длъжен да издава безплатно документи за осигурителен стаж и осигурителен доход:
1. при прекратяване на трудови или служебни правоотношения-в срок до 30 дни от прекратяване на правоотношението;
2. по искане на осигуряваното лице или негов представител-в 14-дневен срок от искането.

Ще се възползвам от активността на темата да попитам още веднъж по повод горе цитираният законов текст: Къде е казано, че тези удостоверения са точно формулярите УП-2 и УП-3, като се има предвид, че същите са част от пакета фопмуляри на НОИ по процедурата за пенсиониране, а счетоводните програми могат да генерират обобщена справка за ос.доход на лицето. След даване на преоритет при пенсионирането да се използват на първо място данните за дохода в НОИ подавани периодично от осигурителя и на последно УП-2 (в случай на оспорване) има предприятия, които са прекратили издаването им при напускане. На какъв нормативен текст би се позовал инспектор от ИТ, ако смята да санкционира неиздадено УП-2  при напускане. /изключвам случаите, когато УП-2 е поискано при възникнала необходимост по надлежния ред и с описаните от НОИ приложения към заявлението/
518*1,03/21*14 + 518*1,03/21*3*0,7 + 80% от Ср.Бр.Дн.Тр.В-е. за 18 месеца преди болвичния плащане по сметка от НОИ за останалите 4 дни за м.06 + 2 дни за м.07 - така, че само вие можете да си сметнете точните суми (и не забравяйте да отчислите дължимите от Вас осигуровки, след което да си удържите данъка, за да получите чистата сума за получаване /която най-вероятно ви интересува/). Успех!
Прочетохте ли някоя от вече съществуващите теми!? Класът начислявате върху  стажове на същата и признатите според вътрешните си правила сродни професии. Според синдикатите и правните науки няма нормативен документ със действие назад във времето и би следвало да се вземе целият придобит общ  стаж до влизане на наредбата в сила, но министър Масларова е подписала друго указание и сега въпросът е доста коментарен... Най-добре е да имате вътрешни правила, на които да се базирате.
Това Ви и отговорих. 1. - Такъв норматив ще е дискриминационен и едва ли някой ще го сътвори и утвърди - т.е. НЯМА !; 2. - Главната счетоводителка щом се позовава на такъв нормативен документ да си се подпише с "О.М." и на гърба на заповедта да впише, че "на основание чл.ал.т. от Н-ба/ПМС/Закон, % за клас квалификация неможе да бъде по-голям от 25." 
Дискриминация по възраст... /чл.8, ал.3 от КТ/
Има правило, че който подписва с О.М. (особено мнение) даден документ е длъжен да впише и текст поясняващ съображенията и основанието за това. Аз бих накарал гл. счетоводителка да го стори, най-малкото да го имате черно на бяло при оспорване от страна на работника.
Щом се признава времето за трудов стаж се полага и отпуск.
Най лесно е с книжките и УП-тата ...и на гишето за подаване на д-ти за пенсиониране - да ги огледат и кажат кое как ще признаят, за да се определи датата на придобиване на правото на пенсия ..... ;)  /иначе е рисково/