Благодаря ви все пак.
Пак да питам,има ли значение за английска борса по кой член съм освободен от работа в България,след като свърша работата тук в Шотландия?
Ако върнем 18 месеца назад,при осигоровка на 2 часа,колко ще се събере стаж и колко трябва да направя тук за да се получат нещата.Извинявайте за въпроса,но незнам как точно да направя калкулация.Бихте ли ми помогнали!
Здравейте,може ли и аз да ви задам няколко думи.В момента се намирам в Шотландия на работа.В България работих 8 години за една фирма и съм бил осигуряван на 2 часа.От тях имам общо 3 години стаж.Тук вече имам повече от 45 работни дни.Имам ли някакъв шанс за английска борса?Бихте ли ми помогнали.Благодаря ви предварително!
  Здравейте,и аз се натрапвам с един мой проблем и много ще съм ви благодарен ако някой има информация по тая тема.В момента съм в Шотландия и дойдох тук уж за борса.Работих в България за една фирма 8години.Първо бях усигуряван на 4 часа,после на 2.От този период ми се събират общо околу 3 години стаж.И тук направих 45 дена.Въпроса ми е дали имам право на английска борса ?Благодаря ви предварително!