Здравейте, явно само аз не получавам отговор на въпроса. Някой може ли да сподели, как се сформира самата борса, примерно си работил 9 месеца в България и 3 месеца в чужбина, каква сума ще се вземе??? Последната работа ли се гледа или изцяло за тези месеци на осигуряването?
Здравейте, преди месеци се върнах от Англия и желаех да кандидаствам за борса. Всичко е навреме, изисках У1 и го занесох в НОИ, приеха го и ми казаха да очаквам решение. Някой може ли да сподели, колко време отнема всичко това??

Благодаря
Здравейте на всички, прочетох цялата тема и добих доста информация, обаче не открих отговор на моят въпрос!!

Имам стаж и всичко, регистрирал съм се в бюрото по труда, разбрах, че имам 3 месеца за да събера необходимите документи от Англия - P45.
Имам доста отпуска и чакам да се изплати, ще получа П45 в Англия и после мой познат ще ми го прати в БГ. Ако примерно си изискам документа началото на август месец и го чакам до октомври, откога ще ми се начисляват парите по борсата, ако евентуално я взема и се взима накуп, доколкото разбрах. От регистрацията в бюрото по труда или изискването на документа U1 от НОИ.

Благодаря :)