Страници: [1] 2
не е фатално...просто ми се иска да знам как е редно

Здравейте- не знам дали ще получа отговор, но да опитам. къде е написано как се изчислява дохода за детски при граждански договор. служителката ми смята на брутото, без да приспада нормативно признатите разходи....

смятам, че не се издават касови бележки- нали сумата ви постъпва по банка и по тази причина не се касае за електорнен магазин....

Здравейте! при попълване в програмата на НАП , Д1 съм я подала със сгрепено ЕГН през март 2018. как мога да си попратвя грешката? с Ел.подпис дали ще стане? Благодаря Ви!направо хаосът е пълен...кой, какво, защо? не мога да си обесня едно СОЛ- фризьор с 5 подстригвания на месец и 10 фактури на година  и счетоводител за год.приключване на ГД-какви планове за изпиране трябва да прави и праща на ДАНС??

ако няма персонал фирмата, пак ли трябва да подава..един вид кого да обучава?

Здравейте, колеги...снощи чух че до 14.02.2019 трябвало някакви декларации в ДАНС да се подадат от  счет.къщи,. свързани със Закона за мерките срещу изпиране на пари. това важи ли за фл на гд и въобще какви са тези нови щуротии?

какви контировки правите?

много ви благодаря!

има ли някой желание да се отзове?

Здравейте, моля за съдействия дали има нещо особени при ваучери ит грабо. става въпрос за козматични услуги. осчетоводяване банковия превод от грабо- нали така...нещо особено има ли? благодаря на отзовалите се! хубав ден!

хей, като почнете да молите за "СЪПОРТ"...не знам какво ми става..........

Здравейте, СОЛ иска сега да разпредели дивиденти и да си ги преведе от банковата фирмена сметка в личната. преди това трябва да преведе данък от 5 % на сумата. кога трябва да се подаде декларяци по чл.55?

Здравейте, има ли нов образец на ДЕКЛАРАЦИЯ
по чл. 22в, ал. 8 от ЗДДФЛ за ползване на данъчно облекчение за деца ?

Здарвейте, Лице е назначено на трудов договор за 2 часа като управител на сдружение с нестопанска цел. Иска да му прекратя договора, за да спести от осугуровки. Трябва ли да се подава бланка за самоосигуряване или няма проблем да стои сдружението без управител за извество време?


Здравейте! държавен служител има ли право на 15 календарни дни отпуск по бащинство? На кой член от ЗДСл да се позова, ако има и ако няма? Благодаря Ви!

здравейте, при поставяне на въпроса към телефонния номер за информация в НАП, ми казаха, че докато излезе решението за пенсия да го осигурявам както досега, а след това само здравно. в месеца, който се случи трябва да подам 2 броя декларация 1. просто споделям  какво ми казаха....

Страници: [1] 2

Facebook група с над 20 000 членове!

Харесайте ни във Facebook