Страници: [1]
Здравейте, имала съм подобен случай, но със друга диагноза. От службата по трудова медицина ме насочиха да го препратя на ТОЛЕК комисия и на база на тяхното решение ми разрешиха да работи във фирмата. Само че , във вашия случай не знам имат ли право и да не му отнемат категориите.

Здравейте ,колеги. В едно от моите списания е направено едно резюме, че има нов Закон за мерките срещу изпиране на пари, който е обнародван в ДВ, бр.27 от 27.03.2018г. Доколкото разбрах отново трябва да подаваме правила , и новото е вписване на данни относно действителни собственици в ТР. Някой запознат ли е към настоящия момент.Погледнах закона по диагонал признавам си.

И при мен е така през интернет експлорера, но през  гугър хрома работят услугите.

А за намаляване на вноска по запор уведомява ли се ЧСИ? Малко глупав въпрос , но ...

Здравейте, колеги! Имам следния казус : на транспортна фирма е наложена глоба в  Германия, за да се освободи камиона на шофьора се превежда сумата за глобата с вносна бележка. И от тук идва проблема на вносната бележка не са изписани имената на вносителя /управителя/, а името на титуляра на сметката. Как най - правилно да се осчетоводи документа? За взетите пари от управителя е оформен РКО. Моля за помощ и благодаря предварително за отделеното Ви време.

Здравейте , тази година за първи път подадох през ел.услуги на Инспекцията по труда  отчет за положен извънреден труд на 13.01. , а все още нямам изходящ номер. Някой, ако знае, колко време минава докато се получи изх.№ моля да ми отговори. Или нещо аз съм пропуснала при подаването? :blush:

Благодаря за отговора и приятни празници

Здравейте! Имам следното питане , ако може малко насоки:
Новорегистринана фирма , двама съдружници -
1,първи съдружник - управител на новосформираното дружество и трудов договор в друга фирма -  като направиме дук и всичко според мен е ок, обаче
2, втория съдружник - има 8 часов трудов договор, внасят се и осигуровки като самоосигуряващо се лице/т.е аз така не мога да го осигурявам/ в друга фирма и идва въпроса , как трябва да го осигурявам аз и трябва ли.Не полага труд във фирмата, а е само вписан като съдружник.

Страници: [1]

Facebook група с над 20 000 членове!

Харесайте ни във Facebook