Страници: [1]
Благодаря за съдействието! Справих се, но не става електронно за месеците преди септември. Обаждах се на телефона в НАП и ми отговориха, че корекция на декларация 6 за месеците преди септември може да се направи единствено на място в НАП като се подаде на хартия декларация 6 - коригирана (допълнително може и на флашка да е качен файла) с молба свободен текст, протокол и пълномощно от представляващия фирмата. Дано съм полезна за някой със същия проблем.

А в д.1 за ГД попълнение ли са клетка 29, 31, 31 А и 34?
Да попънени са клетки 31 и 31 А.

Как е деклариран данъка по ГД - на отделен ред или заедно с данъка по трудов(и) договор(и)?
заедно с данъка по трудов договор

Здравейте! Допусната е грешка като данъка по граждански договори за м.07 и м.08 е деклариран в деклар.6 и сега се налага корекция в посока намаление, като същия е деклариран и с декларация по чл.55. Може ли да се направи корекция с електронен подпис или само на хартия трябва да се подадат в НАП?

Здравейте, искам да попитам дали мога да внасям осигуровки на работници назначени на трудов договор във фирмата, но реално работещи в страна от Европейски съюз. Идеята им е да им върви трудов стаж. За мен не е редно защото не отговарят на условията за трудов договор и нямат определено работно място.
Благодаря!

Благодаря за бързия отговор! Лек и успешен ден!

Колеги, отпадна ли задължението за подаване на ГДД за съкратен служител работил на трудов договор в рамките на годината(в моя случай в началото на декември 2012 г.)?

Страници: [1]

Facebook група с над 24 000 членове!

Харесайте ни във Facebook