Калкулатор: Разходи за работодателя

13.11.2009, 16:02 13874 10

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


КиК Инфо

 • Публикации: 430 / 129
 • www.kik-info.com
 • Администратор на сайта
Калкулатор: Разходи за работодателя

Изчислява цената на труда след въвеждане на договорената заплата. Генерира справка колко реално ще струва служителят на работодателя си.

http://www.kik-info.com/calculators/payroll_employer.php

Важно: Тук коментираме само този калкулатор. За въпроси, касаещи конкретни казуси по социално и данъчно облагане, молим ползвайте съответните раздели на форума. Мнения, които не са свързани с темата ще бъдат изтривани или премествани.

станислава 1

 • Публикации: 1 / 0
super ste mnogo goliamo blagodaria :wave:

ddqnkova

Калкулаторите са много полезни, обаче мисля, че в този  има пропуск: Процента на трудова злополука за различните икономически дейности е различен, а аз не намерих къде  да го отбележа. Затова ми даде грешка - в калкулатора разходите за работодателя са едни , а във ведомостта са други.  Разликата е в отчисленията за трудова злополука - за лице работещо при условията на втора категория труд.   Ако има друг вариант - моля да ми го посочите.

ddqnkova

Извинявайте - намерих го -  полето за  процента позволява промяна.

Калиоп Агро

 • Публикации: 74 / 3
Здравейте ! Има ли как да се увеличи шрифта в документа ?
Много са ми дребни и цифрите и буквите.
Всъщност, това важи за всичките документи от приложенията Ви.
Ще съм благодарна ако има такава опция и ми посочите как да я използвам.

bobo

 • Публикации: 2470 / 329
Ако става въпрос само за дребни букви на екрана - може да се увеличат с клавиатурна комбинация CTRL +
 • (контрол и плюс), съответно да се намалят с CTRL + [-] (контрол и минус).

КиК Инфо

 • Публикации: 430 / 129
 • www.kik-info.com
 • Администратор на сайта
Здравейте ! Има ли как да се увеличи шрифта в документа ?
Много са ми дребни и цифрите и буквите.
Всъщност, това важи за всичките документи от приложенията Ви.
Ще съм благодарна ако има такава опция и ми посочите как да я използвам.

Здравейте, не във всички е възможно. Посочете конкретен документ, в който искате да се увеличи, за да преценим.

Калиоп Агро

 • Публикации: 74 / 3
При калкулаторите когато излезне резултата от пресмятането, в PDF файла големината на шрифта е страшно малка. Едвам се чете нормално. И мисля че и други хора са на това мнение, но просто отминават и не дават обратна връзка. Надявам се че все пак има шанс това да се оправи. Ако искате пуснете анкета или направете някакво запитване, но когато аз ползвам вашите калкулатори и после трябва да занеса справката на моята шефка, тя едвам я чете с очила и ми вика за това ли платихме 98 лева абонамент. И мен ме хваща срам и се червя пред нея.
Надявам се да съм полезна. Мнението ми е изразено с най-добри чувства.
Лек ден !

Катя Крънчева

За да разберем по-точно, изпратете един документ, на който искате да се увеличи шрифта. Някои документи са с по-голям шрифт, а други, за да се събират на един лист, са с по-малък, по идея на други потребители преди Вас. Ако покажете конкретно какво искате, ще Ви разберем. Това сме Ви написали, още когато сте питала първия път. Конкретен документ.

И нека ние преценяваме дали, кога и как да пускаме запитвания. Ако бяхте изпратили или прикачили тук конкретен PDF, с конкретно предложение за по-голям шрифт, до сега вече да сме ги увеличили всички, които са с този шрифт, точно както се случва при конкретни запитвания на други потребители. По-същия начин преди месец и половина или два увеличихме шрифта в платежните, по предложение на потребител. Имаше възможност - направихме, но хората изпратиха конкретен документ.

Относно другото, ако Вие или Вашата шефка не сте доволни от цената и абонамента, можете да се откажете, а ние гарантирано веднага ще Ви възстановим сумата за оставащия период. Достатъчно е да ни напишете един имейл или да потвърдите от тук, няма никакъв проблем.

Станил Марков

 • Публикации: 2 / 0
Здравейте. Как мога да знам какви са процентите за доплащане за стаж по години, за които пише, че са заложени минимални нормативни изисквания?

ХХХХХ

 • Публикации: 5388 / 753
Как мога да знам какви са процентите за доплащане за стаж по години, за които пише, че са заложени минимални нормативни изисквания?

Явно не сте нито счетоводител, нито ТРЗ и се опитвате да се занимавате с нещо, от което не разбирате.
Минималното доплащане за трудов стаж и професионален опит е минимум 0,6% за всяка година стаж. Повече можете да прочетете в Наредбата за структурата и организацията на работната заплата , както и във Вътрешните правила за структурата и организацията на работната заплата ъв Вашата фирма /каквито правила задължително трябва да имате/

В момента тук са: 0 Потребители и 1 Гост


Facebook група

Харесайте ни във Facebook