Нова версия на сайта КиК Инфо и платен абонамент
Уважаеми потребители,

Сайтът КиК Инфо е с нова оптимизирана версия. В тази връзка, бихме искали да ви уведомим, че една част от изчислителните модули ще са достъпни само за потребители с платен абонамент. Промяната се налага, поради увеличения трафик и необходимостта от повече ресурси за поддръжката, развитието и актуализацията на сайта.

Разбира се, по-голямата част от нашите калкулатори остават безплатни за ползване, както и досега. Модулите, които не са безплатни са отбелязани със знак за абонамент във всяко меню. Заявка за платен абонамент може да направите от меню Платен абонамент от тук.

Какви са новите възможности в сайта?

Ново Приложение за издаване Пътни листа
Чрез него можете лесно и удобно да попълните месечния си маршрут, фактурите за гориво и нормата на автомобила. Докато попълвате модулът ще пресмята и ще ви подсказва колко километра трябва да впишете в пътния лист, така че да съответства на подаденото гориво, каква е сумата на счетоводния разход и колко километри остават за изминаване с остатъка гориво. Подходящ е за фирми, които не обичат да попълват пътни листове и желаят възможно най-лесно да решат този въпрос.

Работа с шаблони
Можете да съставите шаблони на документи, които в последствие да зареждате в модулите. Намира се Профила на потребителя тук.

Фирмени данни
Вече можете да въведете фирмените данни веднъж, които досега въвеждахте в документите всеки път, като в последствие можете да ги избирате от падащи менюта. Предвидена и възможност за въвеждане на данни на лица. Намира се Профила на потребителя тук.

Отбелязване на статии
Възможност за отбелязване на статии по избор, които се сортират в индивидуално меню за всеки потребител "Моите любими статии от сайта". Важи и за безплатната регистрация.

Едногодишен безплатен абонамент получават най-полезните и активни членове на форума на КиК Инфо.

С пожелания за успех, приятна и ползотворна работа със сайта,
Екипът на КиК.БГ