НОИ откри реновирана сграда в Пазарджик

На 25 юли 2016 г. на официална церемония в гр. Пазарджик бяха открити изцяло реновираните помещения на отдел „Пенсии” на териториалното поделение на Националния осигурителен институт (НОИ) в областния град.

На събитието присъстваха управителят на НОИ Бисер Петков, заместник-областният управител на Пазарджик Стефан Мирев, директорът на регионалната структура Елка Гълъбова и много служители.

Управителят на НОИ изрази своето удовлетворение от създадените съвременни условия за работа на служителите в териториалното поделение и изрази увереност, че това ще повиши тяхното професионално самочувствие и мотивация за постигане на по-добри резултати. Бисер Петков отправи благодарствени думи към областната и общинската администрации в града за оказаното съдействие по време на ремонтните дейности. „С преустройството на сградата и помещенията на отдел „Пенсии” завършва изпълнението на цялостната програма по обновяване на сградите и подобряване на условията на работа на служителите и обслужването на гражданите, бизнеса и институциите в ТП на НОИ - гр. Пазарджик”, допълни Петков.

В своето приветствие директорът на териториалното поделение Елка Гълъбова благодари на ръководството на НОИ за отпуснатите финансови средства за подобряване условията на труд на служителите. Тя подчерта, че от 2012 г. до момента са извършени преустройство и основен ремонт на помещенията и в двете сгради на института в града, като от 2014 г. функционира и система за управление на клиентския поток, осигуряваща по-ефективна организация на обслужването.