0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.
може да прозвучи малко обидно към нас като человешки същества, но понякога имам чувството, че едно добиче има повече акъл, отколкото много виШисти, които познавам с вирнати трътки и носове в дъждобрана на Дядо Господ чак наврени не го казвам с мисълта, че хората са животни - обратното, по-скоро животните са много по-чувствителни, отколкото си мислим...Пък аз не един път съм ревала на рамото - смятай, лявата раменна плешка - на Катя, когато ми е било набурено, а когато Малина падна в един незатрупан кладенец из кърищата и имах нещастието аз да я намеря, така ревах при съседката й по място Силвия, докато й махах табелката, че работниците се изпокриха, а Силвия през цялото време ме буташе с глава да се гали в мен...много лирична станах, спирам, обаче приемам заявки за съименници.До момента имам Данчо, Зина, Илиана, Калин и един мъжкар без име, ама името трябва да започва със "С" - запазваме първата буквичка на мама
Може да съм наивна, но мисля, че човек трябва да върши добрини през живота си, за да умре със спокоъна съвест. За Бога, толкова често нараняваме хората около нас, без да искаме, защо трябва да го правим и съзнателно и с цел да ги унижим?
Злобата се поражда от безсилие.Агресията прикрива дълбоки комплекси.Жаждата за власт и пари е лесен заместител на целта в живота.А простащината е техният международен език.Преодолими са, стига да има желание. Просто сядаш, замисляш се и ........... изборът е твой.Златни слова на един смислен човек!
от 30 мин гледам как 2 часа нищо не правите, само за черпене си мислите