Автор Тема: малко занимавки други  (Прочетена 3013 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Elisabeth

• Редовен потребител
  • Публикации: 206
малко занимавки други
« -: Януари 13, 2012, 12:30 »
нали все си споделяме (ама не се оплакваме, де  ;D), че ни ползват за различни дейности, да ви покажа моят шеф и скъп (ама много скъп ) съпруг за какво още ме изплозва
това е предпоследната ми малка госпожица, на която дадох началото на създаването, но в чието акуширане не можах да участвам, макар да я дебнех няколко дни - тя избрала да има рождена нощ, а не ден   :wink1:
Представям на вашето внимание малката Илианка, дъщеря е на Изаура, ама не на Робинята Изаура, и на един немски бик, който може да се види от линка
http://service.vit.de/bullkat/bblatt/seite?id=55142&s=2&r=1&o=1&caller=no
обаче Илиана прилича на майка си повече и не е взела белия цвят на баща си ( пък то нали и аз съм си брюнетка, макар и нуждаеща се от рифрешване от време на време, май съм й предала и от моя цвят ::))
Както се вижда от снимките, Мама Божка няма защо да плете терлички - то, детето мило, си дойде с тях - да не я притеснява преди приключванията, де ;D
Великите умове обсъждат идеи! Средните умове обсъждат събития! Малките умове обсъждат хората!

Неактивен пасат

• Кибик
  • Редовен потребител
  • Публикации: 274
Re: малко занимавки други
« Отговор #1 -: Януари 13, 2012, 12:35 »
Абе, що е Илиянка - все е хубаво ! :)

Кръстницата няма ли да почерпи? :)

пп. Елизабет - да ти е живо и здраво новороденото! И много да те радва ! :)
Ако дългото ходене пеша беше толкова полезно, то пощальоните щяха да са безсмъртни

Неактивен Мадам Божка

• БОЖЕСТВО
  • Moderator
  • Пристрастен
  • Публикации: 915
« Отговор #2 -: Януари 13, 2012, 12:40 »
аууууууууу, красавица ;D сега остава да купувам роклички и да стягам армаганите... пу, пу да не и е уроки на Илианчето :P

пп. никакво записване обаче на детска ясла... ще си я гледкаме на смени ;D
Vana sine viribus ira est.

Неактивен Elisabeth

• Редовен потребител
« Отговор #3 -: Януари 13, 2012, 13:02 »
то кротко бебето, Майче, мъжкарите около нея реват с едни дебели гласове, че са гладни, тя си е тихичка, малко трудно прояде,нали си е госпожичка претенциозна, ама сега всичко вече е наред
след нея още една госпожичка се появи, ама засега мъжете преобладават - те са трима, а дамите - две.
Таня ще ми е малко трудна с името, че моят мъж отказва да кръщава вече Таня.Бяхме взели от един познат женско теленце и го кръстихме на жена му - Таня.А тя една тиха, кротка, работлива...Абе - злато. Е да де, ама Танас бесен за три села, пък и чуждите булки му се харесват -шавлив, с две думи. А познайте сега телето на кой се метнА?Не на Таня, разбира се, щеше да е прекалено хубаво...
МетнА се на Танас -риташе с четирите крака едновременно, да не повярва човек просто, много проклето. Така и не успяхме да я заплодим като юница, ама не разбрах дали и бикът си е изпатил от нея...ОтидЕ на кланицата.
Преди няколко години беше, ама река ли "Айде, това теле ще е Таня", и .... с това си оставам само  :smile1:
Великите умове обсъждат идеи! Средните умове обсъждат събития! Малките умове обсъждат хората!

Неактивен Таня-ЛС

• Почетен член
  • Публикации: 1533
« Отговор #4 -: Януари 13, 2012, 13:27 »
Не Таня, не :) кръсти го ЛиСа ;)
"Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина. "
Катон

Неактивен Мадам Божка

• БОЖЕСТВО
  • Moderator
  • Пристрастен
« Отговор #5 -: Януари 13, 2012, 13:44 »
да ЛиСа си е точно името :P

Неактивен Мадам Божка

• БОЖЕСТВО
  • Moderator
  • Пристрастен
« Отговор #6 -: Януари 13, 2012, 13:46 »
трябва да имаме и Мими и Катето и Ани и Неда, Далила :yahoo: за всички трябва да има по едно бебенце, така че работете по въпроса, молим :P

Неактивен пасат

• Кибик
  • Редовен потребител
« Отговор #7 -: Януари 13, 2012, 13:53 »
А, нЕкое мъжко - не предвиждате ли? :)
Ако дългото ходене пеша беше толкова полезно, то пощальоните щяха да са безсмъртни

Неактивен Мадам Божка

• БОЖЕСТВО
  • Moderator
  • Пристрастен
« Отговор #8 -: Януари 13, 2012, 14:50 »
ами сигур и мъШко ще има, значи трябва да мислим и за име пасат :P

Неактивен пасат

• Кибик
  • Редовен потребител
« Отговор #9 -: Януари 13, 2012, 16:01 »
А, така! :)

Щото .... забелезАх пропуска Ви.. :)))

Неактивен Мадам Божка

• БОЖЕСТВО
  • Moderator
  • Пристрастен
« Отговор #10 -: Януари 13, 2012, 16:43 »
вмъкваме го към листата с имена :P

Неактивен Elisabeth

• Редовен потребител
« Отговор #11 -: Януари 13, 2012, 18:35 »
Катя имахме и я продадохме, сега ще работим значи за нова Катя, същото станА и с Ани, виж, за Далила не съм се сетИла, а пък Неда не поВня да сме гледали.
При мъШкарите имахме Наско, Данчо - двамата мОГУ хубави бици бяха, ама там има срок на експлаотация - максимум две години и се маха - да не каращисаме линията; сега имаме Ангел, ама и той е с единия крак към кланицата вече...Биците ми помагат, когато мен ме няма -ако съм на санаториум или съм толкоз изкривена, че не мога да си изпълнявам функциите  ;D
Мислете , хора, щото през няколко дни имаме по едно бебе, а аз с един акъл и за зиме, и за лете..... :swoon:

Неактивен Мадам Божка

• БОЖЕСТВО
  • Moderator
  • Пристрастен
« Отговор #12 -: Януари 13, 2012, 19:20 »
ама нищо, че сте имали... то е било минало заминало, ей сега с новата реколта и започваме отново Наско най-първи, Таня да не забравим, Мимето, Катето, за Далила ще трябва и Самсон, Премиер също, Майкъл... я кво хубаво име е Майкъл.. Кети къде я оставихме и нея ;D

Неактивен Elisabeth

• Редовен потребител
« Отговор #13 -: Януари 13, 2012, 22:35 »
да ти кажа, след Премиер-а ще требе и един Президент да измислим, че те напоследък в двойка все вървят - макар и двойка в развод  ;D

Неактивен Мадам Божка

• БОЖЕСТВО
  • Moderator
  • Пристрастен
« Отговор #14 -: Януари 15, 2012, 14:13 »
да ги подкараме по азбучен ред всички от правителството, казвам аз :P някой хубав ден може добичетата да сменят правителството и ще е по добрия вариант ;D

Неактивен Elisabeth

• Редовен потребител
« Отговор #15 -: Януари 15, 2012, 14:56 »
може да прозвучи малко обидно към нас като человешки същества, но понякога имам чувството, че едно добиче има повече акъл, отколкото много виШисти, които познавам с вирнати трътки и носове в дъждобрана на Дядо Господ чак наврени  ;D
не го казвам с мисълта, че хората са животни - обратното, по-скоро животните са много по-чувствителни, отколкото си мислим...
Пък аз не един път съм ревала на рамото - смятай, лявата раменна плешка - на Катя, когато ми е било набурено, а когато Малина падна в един незатрупан кладенец из кърищата и имах нещастието аз да я намеря, така ревах при съседката й по място Силвия, докато й махах табелката, че работниците се изпокриха, а Силвия през цялото време ме буташе с глава да се гали в мен...
много лирична станах, спирам, обаче приемам заявки за съименници.
До момента имам Данчо, Зина, Илиана, Калин и един мъжкар без име, ама името трябва да започва със "С" - запазваме първата буквичка на мама   :smile1:

Неактивен пасат

• Кибик
  • Редовен потребител
« Отговор #16 -: Януари 15, 2012, 15:12 »
Амчи - Симеон, де....на финансовия м-р! На нашият...патрон ! :) :)

пп. Бачкайте и не мислете за таквизи ми работи. Аз втори ден в уикенда работя - приключвам! А, вие ... хммм : )
« Последна редакция: Януари 15, 2012, 15:15 от пасат »

Неактивен Elisabeth

• Редовен потребител
« Отговор #17 -: Януари 15, 2012, 16:24 »
ех,Пасат, че то и аз работя, ама...чат-пат отпочивам...
че то, след половин час тръгвам да давам отчет на новопокръстения Симеончо  ;D

Неактивен _Кети_

• Кана Боила Колобър
  • Редовен потребител
  • Публикации: 464
« Отговор #18 -: Януари 16, 2012, 15:00 »
ЕлизабеТ, много е готино теленцето. Браво за майсторлъка  :-*
То как да не плачеш за тях, те са ти като деца, будувала си когато нещо не е било наред, радваш им се за всяко ново нещо....
А сега кръстницата да стяга поне едно герданче  :P
Подаваш ли ръка на приятел недей да свиваш пръсти в юмрук. Диоген

Неактивен Elisabeth

• Редовен потребител
« Отговор #19 -: Февруари 03, 2012, 20:07 »
Да продължим с родословието...
Значи, като отидОх на фермата и моят мъж беше взел кардинално решение - каненият за Симеон беше станал....Сталин, така че там...не можах да си пласирам намеренията.
ОБАЧЕ вече си имам едно черно-бяло Кате...И ако приемем, че бялото при кравите е русо...ха познайте кой има да черпиииииииииии....
Кате, чакай снимки тия дни, че таз вечер не ми стана хубава снимката. Ако беше черноочка, щеше да е Кети, ама...не би. Катя е, какво да се прави. Теленцето е с крака на манекенка и малки копитца. Катя, не знам колко си висока, обаче "нашата" Катя е готова за подиума  ;D

* Последни теми

SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal