Автор Тема: Спамо-Чат Тема (1) - Януари. 2012  (Прочетена 626 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Таня-ЛС

• Почетен член
  • Публикации: 1533
Спамо-Чат Тема (1) - Януари. 2012
« -: Януари 06, 2012, 14:32 »

Що не е работната седмица тридневна, а останалото да е почивни дни ?
« Последна редакция: Януари 06, 2012, 15:04 от katya »
"Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина. "
Катон

Неактивен Мадам Божка

• БОЖЕСТВО
  • Moderator
  • Пристрастен
  • Публикации: 915
Re: спааааааам :)
« Отговор #1 -: Януари 06, 2012, 14:57 »
не ми се фръцкай с това чадърче, ами ела някое ддс да направиш :closed-topic:
Vana sine viribus ira est.

Неактивен Таня-ЛС

• Почетен член
Re: спааааааам :)
« Отговор #2 -: Януари 06, 2012, 15:05 »
не ми се фръцкай с това чадърче, ами ела някое ддс да направиш :closed-topic:
Аз и ДДС-та..........кво беше туй  :P не съм помирисвала такова чудо от 2001г и не искам да го помирисвам
"Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина. "
Катон

Неактивен Мадам Божка

• БОЖЕСТВО
  • Moderator
  • Пристрастен
Re: Спамо-Чат Тема (1) - Януари. 2012
« Отговор #3 -: Януари 06, 2012, 15:08 »
е тъкмо и на това ще се научиш де ;D

Неактивен Таня-ЛС

• Почетен член
« Отговор #4 -: Януари 06, 2012, 15:11 »
е тъкмо и на това ще се научиш де ;D

ТцЪ, неща  :P
« Последна редакция: Януари 06, 2012, 15:15 от Таня-ЛС »
Катон

Неактивен _Кети_

• Кана Боила Колобър
  • Редовен потребител
  • Публикации: 464
« Отговор #5 -: Януари 06, 2012, 15:58 »
И тука ще си говорим свободно, а?
Привет момета и момци и от мене  :-*
Подаваш ли ръка на приятел недей да свиваш пръсти в юмрук. Диоген

Неактивен пасат

• Кибик
  • Редовен потребител
  • Публикации: 274
« Отговор #6 -: Януари 06, 2012, 16:07 »
Здравейте, гаджета ! :)
Тааа, за какво си говорехме... :)
Ако дългото ходене пеша беше толкова полезно, то пощальоните щяха да са безсмъртни

Неактивен Таня-ЛС

• Почетен член
« Отговор #7 -: Януари 06, 2012, 16:11 »
Говорихме си начииииии да направим една петиция до правителството и да обяви тридневна работна седмица и четири дни да са почивни

чакам да видя кой е за.......и направо да й мисля текста начи ;)
Катон

Неактивен Таня-ЛС

• Почетен член
« Отговор #8 -: Януари 06, 2012, 16:16 »
Да не спамя темата за болничните :) оти ще ни резнат ;) отговарям на примиер тук  :P

Катя, съжалявам, че тия дето работим в държавни предприятия, вторични бюджетни разпоредители сме на длъжности "Пенкелер". Мисля, че не съм занимавал специализирания сайт със проблеми по инструктаж по пожарна безопасност или условия на труд, не съм искал помощ по военно-мобилизационна подготовка макар там проблемите да са не по малко сложни, не съм питал по процедури за колективно договаряне ...
Имах конкретен въпрос! Добре ще го сведа до сухите текстове на нормативите и с тях някой ще ми отговори, но проблема с тълкувателния им характер и с несъвместимостта им пак ще си остане и утре може някой от вашата фирма да има същата нужда от помощ. Ето:
НАРЕДБА
 ЗА ИЗЧИСЛЯВАНЕ И ИЗПЛАЩАНЕ НА ПАРИЧНИТЕ ОБЕЗЩЕТЕНИЯ
 И ПОМОЩИ ОТ ДЪРЖАВНОТО ОБЩЕСТВЕНО ОСИГУРЯВАНЕ
.......
Чл. 3.(2) (Изм. - ДВ, бр. 14 от 2011 г., в сила от 1.01.2011 г.) Към болничните листове за случаите по чл. 11, ал. 1, т. 1 - 5 от Наредбата за медицинската експертиза, приета с Постановление № 87 на Министерския съвет от 2010 г. (обн., ДВ, бр. 36 от 2010 г.; изм. и доп., бр. 5 от 2011 г.), се прилага анкетен лист.
В същата тази наредба е използван термина ЗЛОПОЛУСА като основание за издаване ва болничен лист без да се уточнява ТРУДОВА/НЕТРУДОВА, а по надолу е указано че за трудова се вписва "За доказване с разпореждане на ТП на НОИ" т.е. Протокол и декларация ..и нищо друго относно процедурата за анкетния лист, което и в наредбата за разследване го няма...
Та това е въпроса, но явно не го задавам на правилното място. Благодаря все пак на включилите се!
П.П.: Похвално е да се държи на добрия вид, на който и да е продукт! Оценявам го като "+" за К&К, но моля не закачайте говорилнята! Тя ни е разтоварващият клапан все пак, а и не говорим кой знае какво нецензурно....

Само с това ли те товарят!?!? хмх късметлия........да ти прехвърля някое друго мое задълженийце....ааааа ко ще рекнеш?
Катон

Неактивен Таня-ЛС

• Почетен член
« Отговор #9 -: Януари 07, 2012, 14:16 »
Говорихме си начииииии да направим една петиция до правителството и да обяви тридневна работна седмица и четири дни да са почивни

чакам да видя кой е за.......и направо да й мисля текста начи ;)

Няма ли желаещи ;)
Катон

Неактивен Katya

• Administrator
  • Пристрастен
  • Публикации: 520
    • Счетоводни услуги
« Отговор #10 -: Януари 07, 2012, 16:12 »
Танче, това прилича на покана на танц :)

Неактивен Таня-ЛС

• Почетен член
« Отговор #11 -: Януари 07, 2012, 16:45 »
Танче, това прилича на покана на танц :)

Ми като няма желаещи за петиция работната седмица да е тридневна, поне да потанцуваме

Катон

Неактивен Elisabeth

• Редовен потребител
  • Публикации: 206
« Отговор #12 -: Януари 07, 2012, 17:01 »
не ме предизвиквай, че моята работна седмица е седемдневна и ... да не ти казвам докъде ми е баш в момента, че мама има имен ден и не мога да ида да я видя  :swoon2:
Пък на неин рожден ден не съм ходила от....нам си колко години, щото нали съм си патка, първо си прибрах едно момче от улицата, пък после разбрах, че бил роден на същата дата, на която е родена и тя... ;D
Великите умове обсъждат идеи! Средните умове обсъждат събития! Малките умове обсъждат хората!

Неактивен Elisabeth

• Редовен потребител
« Отговор #13 -: Януари 08, 2012, 15:16 »
Днес бил някакъв Бабинден.Аз си знам 21-ви януари, ама като са рекли, що пък да не е и днес, пък и аз за таз година вече имам три бебета - двама мъжкари и Идна госпойца Илиана, - та честит празник на бабите - сегашни и бъдещи
Специален поздрав за ЛС, с пожелание за успешно скорошно бабуване - отново  ;D
« Последна редакция: Януари 08, 2012, 15:20 от Elisabeth »
Великите умове обсъждат идеи! Средните умове обсъждат събития! Малките умове обсъждат хората!

Неактивен Мадам Божка

• БОЖЕСТВО
  • Moderator
  • Пристрастен
« Отговор #14 -: Януари 08, 2012, 16:43 »
аами днес е по Юлианския календар, па на 21 по Григорианския :P то от толкова много календари, човек да се ошашави,щот има и Данъчен ;D
ама щом си казала, че точно днес е бабиния ден-тъй да е ;D
честит ден на всички баби сегашни и бъдещи.. хайде баби, опа, опа :yahoo:

http://vbox7.com/play:756c0908

Неактивен Таня-ЛС

• Почетен член
« Отговор #15 -: Януари 08, 2012, 16:51 »
Мерсииииии, мерси

чакам ви да се присъедините скоро в КГБклуб на готините баби и вие
Катон

Неактивен Мадам Божка

• БОЖЕСТВО
  • Moderator
  • Пристрастен
« Отговор #16 -: Януари 08, 2012, 19:29 »
ида, ида... с кафето ;D

Неактивен premier7008

• Редовен потребител
  • Публикации: 328
« Отговор #17 -: Януари 09, 2012, 12:14 »

Само с това ли те товарят!?!? хмх късметлия.......

Де да беше права  :'(....само дето ако изпиша всичко ще трябва да изляза в болнични с D: тендовагинит (за да не ни закрият и тоя раздел поради странното звучена на медицинските термини прилагам линк http://www.bb-team.org/articles/3563_tendovaginit ), а явно знаеш какво означава за нашите длъжности да отсъстваш.... - първите 5 дни :girl_werewolf: а после  :prankster:

П.П.: По повод поставената тема за обсъждане да река и аз, че имах един колега нейде по трудовият си път(светла му памет), който искаше да се промени закона за пенсиите така : до 40 годишна възраст да се получава пенсия, а след това да се бачка - кой до когато "окряка"... Много ми допадаше...ама тогава...сега незнам що, ама съм и върл противник на тази идея... ;D
« Последна редакция: Януари 09, 2012, 12:21 от premier7008 »
Ако всички бяхме еднакви Земята щеше да е най-тъпото място за живеене!

Неактивен Elisabeth

• Редовен потребител
« Отговор #18 -: Януари 09, 2012, 12:21 »
premier7008,
аз съм за сухата форма на тая болест,да може да й подложем нещо мокричко като бЕло винце например, покрай пилешките прЪжоли - или те се консумират с червеното, карай, вино да е, пък ще го пием с квот има  ;D

Неактивен Таня-ЛС

• Почетен член
« Отговор #19 -: Януари 09, 2012, 12:22 »
Само първите пет дни ли? Пак си късметлия :) Последната седмица на месеца и до 10-то число на следващият, жив или мъртъв трябва да си на работа :(
Катон

* Последни теми

SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal