НОИ обяви свободни позиции за летни студентски стажове през 2014 г.

Националният осигурителен институт (НОИ) се включи в Програмата за летни студентски стажове в държавната администрация през 2014 г., организирана от Министерския съвет.

Институцията ще предостави възможност на 88 студенти да проведат стаж в структурата на НОИ за един месец в периода от 1 юли до 30 септември 2014 г. Обявените позиции за стаж са както в централно управление, така и в териториалните поделения на НОИ в страна и засягат всички сфери от дейността на института.

Желаещите да участват в програмата могат да подават документите си от 11 април до 11 май 2014 г. през специалната интернет страница (www.staj.government.bg), откъдето ще могат да получат и информация за условията и сроковете за кандидатстване. За обявените от НОИ позиции могат да кандидатстват всички студенти, които се обучават в страната или чужбина без значение от степента, формата на обучението или курса.

Подробности за разпределението на стажантските позиции в НОИ са публикувани на сайта на института (www.nssi.bg), рубрика “Кариери”, раздел “Стажантски програми”. Стажът е неплатен.